Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریبا قدرتی با بیان اینکه در سبک زندگی اسلامی، قالب زندگی خانواده است، گفت: ترویج ازدواج آسان در بین جوانان بهترین راهکار برای آغاز زندگی و تشکیل خانواده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، فریبا قدرتی کارشناس ارشد مشاوره بیان کرد: در سبک زندگی اسلامی، قالب زندگی خانواده است و همان طور که می دانیم ازدواج در حقیقت دروازه ورود به تشکیل خانواده است، خانواده ای که مایه ی آرامش زن و مرد و مایه ی کمال شخصیت آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به نظر می رسد یکی از مهمترین مسائل زندگی تشکیل خانواده است همان کانونی که اساس تربیت های اجتماعی و انسانی است و همه مسائل دیگر فرع بر این مسئله است در هر جامعه که کانون خانواده سالم و پایدار باشد آینده ی درخشان شامل حال آن جامعه خواهد بود و همچنین آن جامعه از لحظه حال با آرامش گذر خواهند کرد.

قدرتی با بیان اینکه ازدواج عمل به دستورات خداوند است، ادامه داد: اجرای سنت رسول الله (ص) عاملی است که فرد و جامعه را از خطرات جسمی و روحی و روانی حفظ کرده و برای همه ایجاد امنیت می نماید پایه گذاری ازدواج درست در هر جامعه و میزان اندیشه و تدبر در آن عمیقا در میزان پیشرفت یا انحطاط، سقوط یا صعود جامعه موثر می باشد.

وی خاطرنشان کرد: تشکیل خانواده در دین مبین اسلام بسیار مورد تاکید است و روایات زیادی از مقوله ازدواج وجود دارد که اهمیت این موضوع را در زندگی هر جوانی نشان می دهد اما گاهی تجملات و مشکلات عدیده ای بر سر راه ازدواج جوانان ایجاد می شود که ترجیح می دهند تشکیل خانواده را به زمان دیگری موکول کنند.

کارشناس ارشد مشاوره تصریح کرد: بهترین شکل این امر مقدس آن است که دو فرد متفاوت به نقطه‌ای برسند که حداکثر تفاهم را با هم داشته باشند به قولی دو خط موازی که در بی نهایت یکی می شوند، همدلی فراوان عامل ثبات خانواده است مگر نه این است که حیات انسان برپایه ی محبت استوار است و بشر در تمام طول عمر به محبت کردن و محبت دیدن نیازمند است پس وظیفه ی تک تک ما است که جوانانمان را به سمت و سوی منبع تامین نیاز های عاطفی آنان که همان ازدواج است سوق دهیم، اما آیا قرار گرفتن در میان امواج پر طمطراق چشم و هم چشمی میلی برای جوانان باقی گذاشته است.

وی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین مانع ازدواج جوانان مسائل فرهنگی است، ادامه داد: در حالی که می‌توان با وسایل کمتر و خانه‌ای کوچک‌تر نیز یک زندگی را تشکیل داد، هنوز خانواده‌ها نتوانسته‌اند در ذهن خود با این مسائل کنار بیایند و عموما آرمانی فکر می‌کنند.

فریبا قدرتی با بیان اینکه با گذشت زمان، تشکیل زندگی تفاوت های زیادی پیدا کرده تا جایی که در زمان های نه چندان دور زوجی که قصد تشکیل خانواده را داشتند پس از برگزاری مراسم خواستگاری و آشنایی، یک مراسم ساده را برگزار می کردند و راهی خانه بخت می شدند، یادآورشد: اما به مرور آغاز زندگی مشترک دستخوش تغییراتی بود و تجملات و چشم و هم چشمی در ازدواج رخنه کرد و امروزه آغاز یک زندگی مشترک آنقدر هزینه بر و سنگین شده که بسیاری از جوانان توان پرداخت این هزینه ها را ندارند و نتیجه بالا رفتن سن ازدواج می شود.

وی بیان داشت: ترویج ازدواج آسان در بین جوانان بهترین راهکار برای آغاز زندگی مشترک است،جوانانی که می توانند بسیار ساده و با یک مراسم به رنگ سادگی اما توام با همدلی زیر یک سقف بروند و سالها در کنار هم خوشبخت باشند.

وی با طرح این سوال که آیا هزینه های گزاف و بی مورد آرامش روحی را برای زن و مرد به همراه دارد، گفت: فرزندان صالح درخانواده های متعادل به بار می آورد حقیقت این است که جامعه نیازمند گرفتن آرامش از کانون خانواده می باشد پس ترویج فرهنگ ازدواج آسان راهی به سوی نیک بختی یک جامعه است.

وی رفتار و اعتقادات و باورهای زن در خانواده را نکته مهم در ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی عنوان و تصریح کرد: هرچقدر زن در خانواده اعتقادات معنوی، رفتاری و اخلاقی قوی تری داشته باشد به طور طبیعی زندگی آرامش بخش تر است به گونه ای که همه موارد انسانی در آن لحاظ می شود؛ اگر خانواده از نظر بضاعت مالی ضعیف باشند این روحیه مادر باعث می شود که اعضای خانواده چندان آسیب نبینند و اگر غنی باشند تلاش می شود که به دیگران کمک کنند و محبت و مهربانی در زندگی نهادینه می شود.

قدرتی افزود:خوشبختی به عوامل مختلفی بستگی دارد اما به نظر می‌آید یکی از مهمترین عوامل خوشبختی یک خانواده وجود همسر سازگار است که زمینه سعادت را در سطح وسیع فراهم کرده و در خوشبختی را به روی آنان می گشاید خانواده هایی که در مسائل مالی و اجرای ازدواج سخت گیری نمی کنند و مدام در پی تلاش برای کم کردن موانع می باشند مشفقانه فرزندان خود را در مسیر برنامه ریزی آگاهانه قرار می دهند، پرچمداران نیکبختی در جامعه می باشند و قادر خواهند بود که فرزندانی با روان سالم تحویل اجتماع بدهند و در تکمیل شخصیت فرزندان خود که در حال ازدواج هستند تاثیر گذار می باشند.

این کارشناس ادامه داد: تاکیدات اولیای دین راهگشای ترویج ازدواج اسلامی و به هنگام است، اخلاق، بردباری، ایجاد تفاهم، توافق، تعاون و ساده زیستی که در دین مبین اسلام برای تشکیل یک زندگی مشترک موفق بسیار تاکید شده است، کارها را اصلاح و مشکلات زندگی را می کنند، بنابراین ما نباید منتظر دولت ها باشیم، بزرگترها باید جوانان را در امر ازدواج کمک کنند و از چشم به هم چشمی و تجملات بپرهیزند و بدانند که با این اقدام هم در عبادت بزرگی سهیم شده اند و هم از مشکلات بسیاری از جوانان در آغاز زندگی کاسته اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تشکیل خانواده ترویج ازدواج زندگی مشترک آغاز زندگی هم چشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۱۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست منطقه‌ای واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به منظور برنامه ریزی برگزاری چهارمین جشنواره امامت و مهدویت، با حضور مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت و با حضور واحد‌های دانشگاهی این استان به میزبانی دانشگاه آزاد دماوند برگزار شد.

به منظور حضور در این نشست سید جواد جعفری مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت و دیگر همراهان در مزار شهدای گمنام واحد دماوند حضور یافته و در طلیعه برگزاری جلسات هماهنگی چهارمین جشنواره امامت و مهدویت با آرمان‌های بلند شهدای انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

در ابتدای این نشست سید جواد جعفری مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت؛ با تاکید بر این که باید شاکر و قدردان خداوند باشیم که در زمانه‌ای بسر می‌بریم که نظام جمهوری اسلامی ایران حاکم است گفت: ما در این نظام مقدس فرصت پیدا کرده ایم که در ساحت مقدس دانشگاه خدمت کنیم.

دبیر جشنواره امامت و مهدویت افزود: ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است و این خدمت در ادامه مسیر انبیا قرار دارد که به خدمتگزاران حوزه فرهنگ سپرده شده است.

وی با بیان اینکه خدمت در عرصه فرهنگ امامت و مهدویت و اهل بیت پیامبر نعمتی است که خداوند به ما ارزانی داشته است اظهار کرد: خدا را شاکریم که در این مسیر دوستان خوب وهمدلی داریم واین همدلی را می‌شود در نشست‌های منطقه‌ای جشنواره علمی فرهنگی وهنری امامت ومهدویت که به میزبانی واحد دماوند و با حضور فرهیختگان برگزار می‌شود به وضوح مشاهده کرد.

در ادامه این نشست پیام دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مورد تبادل نظر قرار گرفت و نسبت به چگونگی اجرایی شدن مفاهیم زیارت جامعه کبیره از طریق تولید آثار فرهنگی وهنری تصمیمات لازم اتخاذ شد.

هم چنین در این نشست هریک از واحد‌های دانشگاهی استان تهران گزارشی از دوره سوم جشنواره را ارائه کردند.

در ادامه اولین نشست منطقه‌ای برنامه ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، در خصوص بعضی از عناوین جشنواره تجدید نظر صورت گرفت و در بعضی عناوین نیز در بین واحد‌ها جابجایی صورت گرفت.

هم چنین در مقرر شد شاخص‌های فنی تولید پوستر جشنواره تدوین و به دبیرخانه‌های جشنواره ابلاغ شود.

واحد‌های دماوند، تهران مرکزی، اسلامشهر، ورامین، استاد فرشچیان، علوم و تحقیقات، علوم پزشکی، پرند، تهران جنوب، تهران شرق، تهران شمال و یادگار امام واحد‌های دانشگاهی منطقه یک چهارمین جشنواره امامت و مهدویت را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • نشست ایده پردازی ترویج گفتمان مقاومت در جامعه برگزار می‌شود
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • طلاق از شوهر به‌خاطر خیلی خوب‌بودن!
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان